Campionatul Național de Sporturi cu Obstacole – calificări

Evenimentul sportiv – “CAMPIONATUL NATIONAL DE SPORTURI CU OBSTACOLE – WORLD NINJA CHALLENGE”, denumit în continuare EVENIMENTUL, este organizat de catre OCR România, ACS Ninja Sport și Ozaki Arena în colaborare cu UNAA (Ultimate Ninja Athlete Association) din Statele Unite ale Americii și are drept scop, promovarea sporturilor cu obstacole în România. Evenimentul este recunoscut oficial de OCR Romania, FISO și UNAA ca și campionat național și MANȘĂ DE CALIFICARE pentru LOTUL DE NINJA la NINJA WORLD CHAMPIONSHIPS 2021. Participanții sunt obligati să respecte termenii și condițiile din prezentul regulament al evenimentului, denumit în continuare Regulament Oficial.

Condiții de participare:

Prin înscrierea la acest eveniment, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și conditiilor prezentului Regulament Oficial și să semneze declarația unica pe proprie raspundere, denumită Waiver. Ambele documente sunt puse la dispoziție de către organizatori în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www.ocr-romania.ro și la locul de desfașurare al evenimentului.

Toti participantii trebuie să fie membrii activi ai Asociației Române de Sporturi cu Obstacole (OCR Romania) și/sau ACS Ninja Sport (LRNS – Liga Română de Ninja Sport).

Înscrierea în Asociația Română de Sporturi cu Obstacole poate face aici. Toți sportivii care au un IMN (International Membership Number) alocat în anul 2020 prin intermediul participării la competițiile virtuale organizate de Federația Internațională de Sporturi cu Obstacole (FISO), beneficiază de un discount de 50% din totalul taxei pentru anul 2021 daca își reînnoiesc calitatea de membru al OCR România până la data de 4 martie 2021.”

OCR România

Numărul maxim de participanți la eveniment este limitat la 100 de persoane. La înscrierea online, se aplică principiul primul venit-primul servit.

Înscrierea în Liga Română de Ninja Sport este valabilă pentru un sezon și se poate face aici.

LRNS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit.

Organizatorii

Romanian Obstacle Course Racing Association – denumită generic OCR România – este organizația oficial recunoscută de comunitatea internațională ca și asociația reprezentativă a României în domeniul curselor de alergare cu obstacole.

Scopul nostru este acela de intermedia relaționarea dintre Federația Internatională de Curse de Alergare cu Obstacole și MTS (Ministerul Tineretului și Sportului) în vederea înființării federației române de profil, selecționarea și pregătirea unui lot național și reprezentarea României la Olimpiada din Los Angeles 2028.

Ozaki Arena – cea mai dotată sală cu obstacole din România.

Sala poartă numele Ozaki Arena și nu se oprește doar la un panou de cățărat. Bouldering – trasee scurte cu diverse dificultăți – exerciții de tip Ninja Warrior, Cross Training, Indoor Workout și Yoga sunt activitățile pe care abonații le vor găsi în sală.

„Traseele de Ninja Warrior au apărut după participarea lui Alex Macrea la concurs și le-am văzut ca o nișă pe care am putea să ne dezvoltăm. Apoi când am văzut spațiul am zis că ar fi bine să încercăm și o sală de Yoga, având o cameră fără destinație. Surpriza a fost când, pe parcursul amenajării, am luat legătura cu Dacian Sarivan, instructor de cross training și nutriționist, cu ajutorul căruia am amenajat partea de Cross Training. Avem și o parte de indoor workout, un set de bare de antrenament care deservește tuturor activităților din sală pe partea de forță”

Fédération Internationale de Sports d’Obstacles (FISO) cu sediul central în Laussane-Elveția, este unanim acceptată ca autoritatea globală în coordonarea curselor de alergare cu obstacole.

FISO este constituită din 4 Federații Continentale (OCR Africa, OCR America, OCR Asia-Pacific și OCR Europe) care la rândul lor, sunt constituite din 90 de federații sau asociații naționale. Începând cu anul 2019, România a fost oficial recunoscută de FISO ca şi parte integrantă a OCR Europe și deja are peste 2000 de practicanți.

Organizația este guvernată de unele dintre cele mai relevante nume din domeniul sportului (vezi aici), printre care si multiplul campion mondial la X-Games si deținător de Guiness World Record, Ian Adamson.

Lists

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit psum dolor sit amet. Aenean consectetur fringilla mi in mollis. Etiam eleifend sollicitudin dignissim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adcing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit psum dolor sit amet. Aenean consectetur fringilla mi in mollis. Etiam eleifend sollicitudin dignissim.