GET warrior

În urma show-rilor TV gen SASUKE sau American Ninja Warrior și a spin-off-urilor ce le-au urmat, fenomenul Ninja Warrior a luat amploare prin deschiderea de săli de antrenament (gyms) cu specific originea fiind locul de joacă al copiilor shinobi…

GET Warrior este prima activitate de tip ninja warrior din România.

Urmărind show-ul de televiziune SASUKE iar mai apoi American Ninja Warrior am hotărât să fac în așa fel încât să ajungă show-ul și în România. Deși aveam tot felul de idei și proiecte în cap nu reușeam să pun nimic cap la cap. Un prim pas avea să se facă în vara anului 2014, pe când frecventam evenimentul pentru antreprenori Open Connect moderat de Dragoș Rouă, am întâlnit o persoană căreia i-au plăcut ideile mele – Teodora Marian. După căteva săptămâni de proiectare, ajutat fiind și de experiența mea atât în producția publicitară cât și în construcții, am reușit construirea unei structuri modulare care să permită un număr cât mai variat de obstacole. Dat fiind un buget redus a trebuit să aplicăm un vechi principiu din artele marțiale: “Efect maxim cu minim de efort”, adică să imaginăm cât mai multe obstacole pe o singură structură.

În toamna anului 2014 structura modulară cu obstacole era gata. Bugetul de asemenea era gata … Am testat structura în aer liber organizând un prim eveniment în Otopeni. Deși tocmai dăduse o primă ninsoare și vremea se răcise brusc am avut câțiva doritori de senzații tari. Căutam o sală, dar cum finațele noastre erau ca și temperaturile – tindeau spre zero – a apărut ca din senin o colaborare cu cei de la Crossfit Groove – deasemenea și ei aflați la început. Profit de acestă ocazie să le mulțumesc încă odată Mihalelei, lui Andu și lui Marius pentru ocazia oferită.